Zöld tea képek

A Zöld tea fogyasztása számos egészségügyi előnnyel jár együtt, ráadásul nagymértékben serkenti a zsírégetést, s így hatékony segítséget jelenthet a fogyni vágyóknak is.

A zöld tea kitűnő frissítő és élénkítő nedű  a benne található koffeinnek köszönhetően, mely azonban jóval csekélyebb mennyiségű és nyújtottabb hatású, mint a kávéban vagy a fekete teában lévő koffein. Emiatt a zöld tea nem okozhat idegességet vagy hirtelen ránk törő még nagyobb fáradtságot sem.

A zöld tea egyik legfontosabb összetevői a rendkívül erőteljes antioxidáns képességekkel felruházott katekinek, melyek roppant nagy hatékonysággal képesek leküzdeni a szervezetünkben folyamatosan keletkező káros szabadgyököket. Ezáltal védelmet biztosíthatnak számtalan, akár súlyosabb degeneratív megbetegedés ellen, s emellett hatékonyan gátolják az öregedési folyamatokat is.

Manapság már köztudott az is, hogy a zöld tea az egyik legjobb természetes zsírégető, mely jelentős mértékben hozzájárul a zsírbontáshoz és a zsírok energiává való átalakításához. 

Ráadásul csökkenti az éhségérzetet, miközben felgyorsítja teljes anyagcserénket, minek köszönhetően jóval könnyebben szabadulhatunk meg a rajtunk éktelenkedő felesleges kilóktól.

A Vietnami Zöld Tea rendkívül gazdag értékes hatóanyagokban és antioxidáns vegyületekben. Ráadásul bővelkedik illóolajokban is, minek köszönhetően páratlanul selymes, fenséges ízzel és illattal rendelkezik.

torolni
torolni
torolni
torolni
torolni
torolni